Συμμετοχή στο 12ο Συνέδριο της ΕΓΒΕ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Στο σεμινάριο aerobic της ΕΓΒΕ 3-5 Απριλίου 2009 η Exceed-Athletic συνεχίζει την υποστήριξη των σχολών Fitness με καινοτόμο αθλητικό υλικό.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 12ου Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος (ΕΓΒΕ) στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (Hellexpo - ΔΕΘ) στη Θεσσαλονίκη. Παρουσιάστηκαν μεταξύ  άλλων το καινοτόμο όργανο Jumper της TOGU από τη σχολή Northacademy και το καταξιωμένο πλέον όργανο γυμναστικής GYMSTICK από τη σχολή Fitness grafts.

Οι 300 περίπου συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα όργανα γυμναστικής, αλλά και τον τρόπο διδασκαλίας των Σχολών Fitness, μια προσπάθεια που ελπίζουμε να επαναληφθεί από τους διοργανωτές και στα επόμενα Συνέδρια τους.

Πιστεύοντας στη νέα τάση της εποχής που φέρνει τη Λειτουργική Γυμναστική (Functional Training) στο προσκήνιο, η Exceed-Athletic συνεχίζει την αναζήτηση και προώθηση εξειδικευμένων οργάνων άθλησης και έχει σα στόχο τη στενή συνεργασία και στήριξη Αθλητικών Εκπαιδευτικών Φορέων όπου αυτό είναι δυνατό.