Η εταιρία

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Η exceed-athletic είναι θυγατρική εταιρία της ΕΡΜΗΣ ΕΠΕ που ιδρύθηκε το 1983 με κύρια ασχολία την κατασκευή οργάνων παιδικής χαράς και αθλοπαιδιών.

Μετά από αδράνεια 5 ετών, σε ότι αφορά τα εμπορικά αθλητικά προϊόντα, το 2007 και μετά από πολλαπλές κρούσεις των πελατών της εταιρίας για αθλητικό υλικό, επαναδημιουργείται το αθλητικό τμήμα, αυτή τη φορά με το όνομα exceed-athletic όπου εκτός των γενικού αθλητικού υλικού που ήταν συνηθισμένοι να βρίσκουν οι πελάτες μας στους καταλόγους μας, γίνεται και μια νέα δυναμική στροφή προς τον χώρο του fitness. Πιο συγκεκριμένα η ΕΡΜΗΣ ΕΠΕ - exceed-athletic ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της νεοεισερχόμενης στο χώρο, φιλανδικής εταιρίας GYMSTICK με το ομώνυμο καινοτόμο της προϊόν, όπως και της κορυφαίας στον χώρο γερμανικής εταιρίας TOGU με προϊόντα όπως τις μπάλες ορθοσωμικής, αλλά και γενικότερα κάθε είδους αεροθαλάμων, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις σε γυμναστές, φυσιοθεραπευτές αλλά φυσικά και απλούς ασκούμενους. Μέσα από το λογότυπο exceed-athletic η ΕΡΜΗΣ ΕΠΕ αποσκοπεί να καθιερώσει ένα όνομα εμπιστοσύνης με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές και υψηλό δείκτη «value for money» ή αν θέλετε «fair prices».

Στόχος μας είναι η κατασκευή προϊόντων σε επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού στο όνομα exceed-athletic με συγκεκριμένες ποιοτικές προδιαγραφές που να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες τόσο από πλευράς ποιότητας, αλλά και αντοχής στον χρόνο. Η ικανοποίηση των πελατών, την οποία εισπράττουμε καθημερινά, μας δημιουργεί την υποχρέωση και μας δίνει την απαραίτητη ώθηση για βελτίωση των υπαρχόντων και αναζήτηση νέων προϊόντων, προκειμένου να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προσδοκίες τους.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

 

Το Αθλητικό Τμήμα της ΕΡΜΗΣ ΕΠΕ